MISCO típusú speciális digitális refraktométer konfigurációja
Az Ön MISCO digitális refraktométere
Súgó a konfigurátorhoz, ár, szállítás
Amennyiben ajánlatunkban nem sikerült a megfelelő refraktométert megtalálnia, ajánljuk a kivételes lehetőséget: a MISCO speciális digitális refraktométer össeállítását, igény szerint 1-5 mérőfokkal.
A refraktométer ára a mérőskála fokai szerint (1 vagy 2, illetve 3-5 fokozat) kerülnek megállapításra.
A refraktométer kifizetése – a rendelés elküldése után számlát küldünk az előlegről. A készülék előállítása a számlán megjelölt összegnek a számlánkra történt megérkezése után kezdődik el.
A refraktométer kiszállítása térítésmentes, amelyet szerződéses partnerünk, a DPD végez. A kiszállítás határideje kb. két hét a készülék megrendelése (tehát az utalás) időpontjától számítva.
Amennyiben a konfiguráció összeállításával, illetve eredményével kapcsolatban bármilyen kérdése merülne fel, kérjük keresse kapcsolatunkat.
A MISCO digitális refraktométer skálájának adatbázisa (344)
| ID | Skála megnevezése | Skála terjedelme | Pontosság Precizitás  | 
|
|---|---|---|---|---|
| 311 | Ammónia  (NH3) % térfogat/térfogat  | 
0 - 38 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 310 | Ammónia  (NH3) % tömeg / tömeg  | 
0 - 30 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 315 | Ammónia  (NH3) fagyáspont  | 
0 - -84 °C  | 
1 2  | 
✚ | 
| 313 | Ammónia  (NH3) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 0.894   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 312 | Ammónia  (NH3) sűrűség  | 
0.998 - 0.892 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 316 | Ammónium-klorid  (NH4Cl) % tömeg / tömeg  | 
0 - 24 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 319 | Ammónium-klorid  (NH4Cl) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.0693   | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 
| 318 | Ammónium-klorid  (NH4Cl) sűrűség  | 
0.9982 - 1.0674 g/cm3  | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 
| 810 | Ammónium-nitrát (NH4NO3) % tömeg / tömeg  | 
0 - 55 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 320 | Ammónium-szulfát ((NH4)2SO4) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 323 | Ammónium-szulfát ((NH4)2SO4) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.230   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 322 | Ammónium-szulfát ((NH4)2SO4) sűrűség  | 
0.998 - 1.228 g/ml  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 389 | Aqua Quench 260 - Houghton  | 
0 - 50 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 194 | Bor (eljárás: desztilláció révén nyert alkohol) OIV számítás (% tömeg/tömeg)  | 
0 - 30 %  | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 195 | Bor (eljárás: desztilláció révén nyert alkohol) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 0.9640   | 
0.0001 0.00029  | 
✚ | 
| 127 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Babo-skála  | 
0 - 25.2 °Babo  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 120 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Balling skála  | 
0 - 30 °Bg  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 124 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Baumé-skála  | 
0 - 16 °Bé  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 129 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Cukorfok  | 
0 - 308 g/l  | 
1 1  | 
✚ | 
| 130 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Cukorfok  | 
0 - 273 g/kg  | 
1 1  | 
✚ | 
| 126 | Bor - szőlőbor, szőlőmust KMW-skála  | 
0 - 25.2 °KMW  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 125 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Oechsle-skála  | 
0 - 129 °Oe  | 
1 0.5  | 
✚ | 
| 121 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Plato skála  | 
0 - 30 °P  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 128 | Bor - szőlőbor, szőlőmust Potenciális alkoholhozam  | 
0 - 18 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 122 | Bor - szőlőbor, szőlőmust fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.130   | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 123 | Bor - szőlőbor, szőlőmust sűrűség  | 
0.998 - 1.129 kg/l  | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 196 | Bor - szőlőbor, szőlőmust tömeghányad, tömeg rész  | 
0 - 85   | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 593 | Borkősav, E334 (C4H6O6) % tömeg / tömeg  | 
0 - 60 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 596 | Borkősav, E334 (C4H6O6) Baumé-skála (20 °C)  | 
0 - 36.5 °Bé  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 595 | Borkősav, E334 (C4H6O6) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.336   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 594 | Borkősav, E334 (C4H6O6) sűrűség  | 
0.998 - 1.334 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 3 | Brix  | 
0 - 85 °Bx  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 4 | Brix  | 
0 - 56 °Bx  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 442 | CPTherm % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 444 | CPTherm kristályosodási pont  | 
-64 - 0 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 660 | Cimcool - Cimtech 310 % térfogat/térfogat  | 
0 - 16 %  | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 836 | Cink-klorid, horganyhalvag (ZnCl2) % tömeg / térfogat (tömegkoncentráció)  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 113 | Citromsav (C6H8O7) % tömeg / tömeg  | 
0 - 30 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 114 | Citromsav (C6H8O7) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.135   | 
0.001 0.00029  | 
✚ | 
| 701 | Dietanolamin/Metil-dietanolamin (MDEA/DEA) keverék % tömeg / tömeg  | 
0 - 90 %  | 
1 3  | 
✚ | 
| 45 | Dietilénglikol (DEG) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 46 | Dietilénglikol (DEG) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 588 | Dietilénglikol (DEG) Forráspont  | 
100 - 180 °C @ 760 mmHg  | 
1 2  | 
✚ | 
| 639 | Dietilénglikol (DEG) Térfogatszázalékos víztartalom  | 
100 - 0 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 591 | Dietilénglikol (DEG) Víztömeg tartalom  | 
100 - 0 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 48 | Dietilénglikol (DEG) fagyáspont  | 
0 - -45 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 49 | Dietilénglikol (DEG) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.1184   | 
0.0001 0.0001  | 
✚ | 
| 340 | Diglycolamine (Huntsman DGA®) % tömeg / térfogat (tömegkoncentráció)  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 456 | Dikálium-foszfát (K2HPO4) % tömeg / tömeg  | 
0 - 10 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 458 | Dikálium-foszfát (K2HPO4) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.088   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 457 | Dikálium-foszfát (K2HPO4) sűrűség  | 
0.998 - 1.086 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 239 | DowFrost (PG) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 238 | DowFrost (PG) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 240 | DowFrost (PG) fagyáspont  | 
0 - -67 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 409 | DowFrost (PG) fajsúly (D25/25)  | 
1.000 - 1.054   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 247 | DowFrost HD (PG) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 246 | DowFrost HD (PG) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 248 | DowFrost HD (PG) fagyáspont  | 
0 - -51 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 263 | DowTherm 4000 (EG) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 262 | DowTherm 4000 (EG) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 266 | DowTherm 4000 (EG) Burst Point  | 
0 - -29 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 268 | DowTherm 4000 (EG) Forráspont  | 
100 - 145 °C @ 101 kPa  | 
1 1  | 
✚ | 
| 264 | DowTherm 4000 (EG) fagyáspont  | 
0 - -48 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 255 | DowTherm SR1 - (EG) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 254 | DowTherm SR1 - (EG) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 260 | DowTherm SR1 - (EG) Forráspont  | 
100 - 197 °C @ 101 kPa  | 
1 1  | 
✚ | 
| 256 | DowTherm SR1 - (EG) fagyáspont  | 
0 - -50 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 584 | EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav)  | 
0 - 80 g/l  | 
1 1  | 
✚ | 
| 583 | EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav) % tömeg / tömeg  | 
0 - 8 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 586 | EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.046   | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 585 | EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav) sűrűség  | 
0.998 - 1.045 g/cm3  | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 358 | Ecetsav (C2H4O2) % térfogat/térfogat  | 
0 - 55 %  | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 357 | Ecetsav (C2H4O2) % tömeg / tömeg  | 
0 - 64 %  | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 362 | Ecetsav (C2H4O2) fagyáspont  | 
0 - -18 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 360 | Ecetsav (C2H4O2) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.0669   | 
0.0001 0.00029  | 
✚ | 
| 627 | Ecetsav (C2H4O2) moláris koncentráció  | 
0 - 10.62 mol/l  | 
0.01 0.05  | 
✚ | 
| 359 | Ecetsav (C2H4O2) sűrűség  | 
0.9980 - 1.0650 g/ml  | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 
| 805 | Etanol (sör) % ABV (Distillation Only)  | 
0 - 30 %  | 
0.1 0.2  | 
✚ | 
| 31 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz % térfogat/térfogat - 20 °C hőmérsékleten  | 
0 - 76 %  | 
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0  | 
✚ | 
| 36 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz % térfogat/térfogat - 20 °C hőmérsékleten  | 
93 - 100 %  | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 32 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz % tömeg / tömeg - 20 °C hőmérsékleten  | 
0 - 70 %  | 
0.1 0.2 / 0.2 / 1.0  | 
✚ | 
| 37 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz % tömeg / tömeg - 20 °C hőmérsékleten  | 
90 - 100 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 30 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz fagyáspont  | 
0 - -46 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 33 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 0.869   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 35 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz fajsúly (D20/20)  | 
0.820 - 0.790   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 38 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz proof spirit  | 
186 - 200 °proof - 20 °C hőmérsékleten  | 
1 0.5  | 
✚ | 
| 685 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz proof spirit  | 
186 - 200 °proof - 60 °F hőmérsékleten  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 34 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz proof spirit - 20 °C hőmérsékleten  | 
0 - 153 ° proof  | 
1 0.5  | 
✚ | 
| 686 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz sűrűség - 20 °C hőmérsékleten  | 
0.998 - 0.867 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 687 | Etanol, etilalkohol, etil-alkohol, szesz sűrűség - 20 °C hőmérsékleten  | 
0.789 - 0.818 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 11 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 12 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 381 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) Forráspont  | 
100 - 152 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 14 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) fagyáspont  | 
0 - -59 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 15 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.1153   | 
0.0001 0.0001  | 
✚ | 
| 379 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) sűrűség  | 
0.9980 - 1.1130 g/cm3  | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 
| 465 | Etilénglikol, mono-etilénglikol (MEG) - víz % % víz (tartalom/tartalom)  | 
100 - 0 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 621 | Ford L247B Engine Coolant % térfogat/térfogat  | 
0 - 90 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 623 | Ford L247B Engine Coolant fagyáspont  | 
0 - -52 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 459 | Ford OAT Engine Coolant % térfogat/térfogat  | 
0 - 60 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 461 | Ford OAT Engine Coolant fagyáspont  | 
0 - -50 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 862 | Formaldehid / metándiol % tömeg / tömeg  | 
0 - 50 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 328 | Foszforsav (H3PO4) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 331 | Foszforsav (H3PO4) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.256   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 330 | Foszforsav (H3PO4) sűrűség  | 
0.998 - 1.254 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 52 | Fruktóz % tömeg / tömeg  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 166 | Fékfolyadék - DOT3 Forráspont  | 
118 - 252 °C  | 
1 5  | 
✚ | 
| 61 | Fékfolyadék - DOT3 víztartalom %  | 
0 - 6 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 167 | Fékfolyadék - DOT3 - HT Forráspont  | 
107 - 292 °C  | 
1 5  | 
✚ | 
| 63 | Fékfolyadék - DOT3 - HT víztartalom %  | 
0 - 6 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 66 | Fékfolyadék - DOT4 Forráspont  | 
143 - 278 °C  | 
1 5  | 
✚ | 
| 65 | Fékfolyadék - DOT4 víztartalom %  | 
0 - 6 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 68 | Fékfolyadék - DOT4+ Forráspont  | 
158 - 293 °C  | 
1 6  | 
✚ | 
| 67 | Fékfolyadék - DOT4+ víztartalom %  | 
0 - 6 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 392 | G05 - Glysantin Engine Coolant % térfogat/térfogat  | 
0 - 80 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 393 | G05 - Glysantin Engine Coolant % tömeg / tömeg  | 
0 - 81 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 395 | G05 - Glysantin Engine Coolant fagyáspont  | 
0 - -50 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 397 | G05 - Glysantin Engine Coolant sűrűség  | 
0.9980 - 1.1060 g/cm3  | 
0.0001 0.0001  | 
✚ | 
| 700 | GAS/SPEC CS-1 % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
1 3  | 
✚ | 
| 699 | GAS/SPEC CS-1160 % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
1 3  | 
✚ | 
| 695 | GAS/SPEC CS-2020 % tömeg / tömeg  | 
0 - 90 %  | 
1 3  | 
✚ | 
| 721 | GAS/SPEC SS (MDEA) % tömeg / tömeg  | 
0 - 90% %  | 
1 3  | 
✚ | 
| 743 | Gas Spec CS-1110 % tömeg / tömeg  | 
0 - 80 %  | 
1 3  | 
✚ | 
| 53 | Glükóz, D-glükóz, dextróz % tömeg / tömeg  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 155 | Hidrogén-klorid, sósav (HCl) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 631 | Hidrogén-klorid, sósav (HCl) Víztömeg tartalom  | 
0 - 20 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 157 | Hidrogén-klorid, sósav (HCl) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.120   | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 156 | Hidrogén-klorid, sósav (HCl) sűrűség  | 
0.998 - 1.198 g/cm3  | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 633 | Hidrogén-peroxid (H2O2) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.2  | 
✚ | 
| 663 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 0.9)  | 
0 - 20.7 Units   | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 667 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.1)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.15  | 
✚ | 
| 657 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.16)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 668 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.2)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 650 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.22)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.10  | 
✚ | 
| 653 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.34)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.12  | 
✚ | 
| 715 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.36)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 669 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.4)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 666 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.7)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.15  | 
✚ | 
| 665 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.75)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.15  | 
✚ | 
| 654 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.78)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.17  | 
✚ | 
| 659 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.79)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.15  | 
✚ | 
| 662 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.87)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.12  | 
✚ | 
| 716 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 1.9)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.13  | 
✚ | 
| 664 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.0)  | 
0 - 50 Units   | 
0.1 0.15  | 
✚ | 
| 717 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.3)  | 
0 - 50 Units refractometer-misco.s717_unit  | 
0.1 0.16  | 
✚ | 
| 652 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.50)  | 
0 - 100 Units   | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 655 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.7)  | 
0 - 100 Units   | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 661 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 2.77)  | 
0 - 100 Units   | 
0.1 0.25  | 
✚ | 
| 651 | Hűtőközegek (hűtőfolyadékok) Szorzó (Brix x 3.11)  | 
0 - 100 Units   | 
0.1 0.30  | 
✚ | 
| 54 | Invertcukor % tömeg / tömeg  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 41 | Izopropil-alkohol (C3H8O) % térfogat/térfogat  | 
0 - 83 %  | 
0.1 0.25 Avg.  | 
✚ | 
| 42 | Izopropil-alkohol (C3H8O) % tömeg / tömeg  | 
0 - 80 %  | 
0.1 0.25 Avg.  | 
✚ | 
| 435 | Izopropil-alkohol (C3H8O) Parts Per Thousands  | 
0 - 800 ppt  | 
1 25 Avg.  | 
✚ | 
| 44 | Izopropil-alkohol (C3H8O) dinamikai viszkozitás  | 
1.000 - 2.582 cP  | 
0.01 0.01  | 
✚ | 
| 40 | Izopropil-alkohol (C3H8O) fagyáspont  | 
0 - -40 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 43 | Izopropil-alkohol (C3H8O) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 0.8431   | 
0.001 0.001 Avg.  | 
✚ | 
| 434 | Izopropil-alkohol (C3H8O) sűrűség  | 
0.982 - 0.833 g/cm3  | 
0.001 0.001 Avg.  | 
✚ | 
| 306 | Juharszirup - 30 °C hőmérséklet alatt Brix  | 
0 - 85 °Bx  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 307 | Juharszirup - 30 °C hőmérséklet fölött Brix  | 
0 - 85 °Bx  | 
1 0.5  | 
✚ | 
| 85 | Kalcium-klorid (CaCl2)  | 
0 - 40 g /100 g  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 80 | Kalcium-klorid (CaCl2) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 84 | Kalcium-klorid (CaCl2) Parts Per Thousands  | 
0 - 400 ppt  | 
0.1 1  | 
✚ | 
| 83 | Kalcium-klorid (CaCl2) fagyáspont  | 
0 - -54 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 81 | Kalcium-klorid (CaCl2) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.3957   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 597 | Kukoricaszirup - 26 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 81 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 471 | Kukoricaszirup - 28 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 479 | Kukoricaszirup - 36 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 82 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 605 | Kukoricaszirup - 42 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 82 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 503 | Kukoricaszirup - 43 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 82 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 519 | Kukoricaszirup - 53 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 613 | Kukoricaszirup - 62 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 84 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 527 | Kukoricaszirup - 63 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 543 | Kukoricaszirup - 66 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 551 | Kukoricaszirup - 95 D.E. % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 567 | Kukoricaszirup - HIGH FRUCTOSE - 42% % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 575 | Kukoricaszirup - HIGH FRUCTOSE - 55% % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 487 | Kukoricaszirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 495 | Kukoricaszirup - HIGH MALTOSE - 34% % Dry Substance  | 
0 - 85 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 362.1 | Kálium-bromid (KBr) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 368 | Kálium-bromid (KBr) fagyáspont  | 
0 - -17 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 366 | Kálium-bromid (KBr) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.3813   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 365 | Kálium-bromid (KBr) sűrűség  | 
0.998 - 1.3788 g/ml  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 758 | Kálium-hidroxid, marókáli (KOH) % tömeg / tömeg  | 
0 - 50 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 760 | Kálium-hidroxid, marókáli (KOH) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.505   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 759 | Kálium-hidroxid, marókáli (KOH) sűrűség  | 
0.998 - 1.502 g/ml  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 341 | Kálium-karbonát, kálium-acetát (CH3COOK) % tömeg / tömeg  | 
0 - 60 %  | 
0.1 0.12  | 
✚ | 
| 346 | Kálium-karbonát, kálium-acetát (CH3COOK) fagyáspont  | 
0 - -59 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 344 | Kálium-karbonát, kálium-acetát (CH3COOK) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.339   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 343 | Kálium-karbonát, kálium-acetát (CH3COOK) sűrűség  | 
0.998 - 1.337 g/ml  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 181 | Kálium-klorid (KCl) % tömeg / tömeg  | 
0 - 24 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 183 | Kálium-klorid (KCl) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.1643   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 182 | Kálium-klorid (KCl) sűrűség  | 
1.000 - 1.162 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 117 | Kénsav, vitriol (H2SO4) % tömeg / tömeg  | 
0 - 60 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 118 | Kénsav, vitriol (H2SO4) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.5012   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 832 | Kénsav, vitriol (H2SO4) fajsúly (D30/30)  | 
1.000 - 1.491   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 119 | Kénsav, vitriol (H2SO4) sűrűség  | 
0.998 - 1.496 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 119b | Kénsav, vitriol (H2SO4) sűrűség - 20 °C hőmérsékleten  | 
0.998 - 1.496 g/ml  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 119c | Kénsav, vitriol (H2SO4) sűrűség - 30 °C hőmérsékleten  | 
0.996 - 1.485 g/ml  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 446 | Lítium-klorid  (LiCl) % tömeg / tömeg  | 
0 - 30 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 447 | Lítium-klorid  (LiCl) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.181   | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 448 | Lítium-klorid  (LiCl) sűrűség  | 
0.998 - 1.179 g/cm3  | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 91 | Magnézium-klorid (MgCl2)  | 
0 - 30 g /100 g  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 86 | Magnézium-klorid (MgCl2) % tömeg / tömeg  | 
0 - 30 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 90 | Magnézium-klorid (MgCl2) Parts Per Thousands  | 
0 - 300 ppt  | 
0.1 1  | 
✚ | 
| 89 | Magnézium-klorid (MgCl2) fagyáspont  | 
0 - -33 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 87 | Magnézium-klorid (MgCl2) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.276   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 369 | Magnézium-szulfát, Epsom-só (MgSO4) % tömeg / tömeg  | 
0 - 26 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 372 | Magnézium-szulfát, Epsom-só (MgSO4) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.298   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 371 | Magnézium-szulfát, Epsom-só (MgSO4) sűrűség  | 
0.998 - 1.296 g/ml  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 201 | Mannit  | 
0 - 158 g/l  | 
1 1  | 
✚ | 
| 199 | Mannit % tömeg / tömeg  | 
0 - 15 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 200 | Mannit fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.055   | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 23 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) % térfogat/térfogat  | 
0 - 45 %  | 
0.1 0.5 - 0.8  | 
✚ | 
| 27 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) % térfogat/térfogat  | 
84 - 100 %  | 
0.1 0.5 - 0.2  | 
✚ | 
| 24 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.5 - 0.8  | 
✚ | 
| 28 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) % tömeg / tömeg  | 
80 - 100 %  | 
0.1 0.4 - 0.2  | 
✚ | 
| 22 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) fagyáspont  | 
0 - -39 °C  | 
1 0.5 - 1.7  | 
✚ | 
| 25 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 0.935   | 
0.001 0.001 - 0.005  | 
✚ | 
| 26 | Metanol, metil-alkohol, faszesz (CH3OH) fajsúly (D20/20)  | 
0.849 - 0.793   | 
0.001 0.001 - 0.005  | 
✚ | 
| 592 | Metil-dietanolamin (MDEA) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.2  | 
✚ | 
| 324 | Méz % feloldott szárazanyagtartalom (oldatban)  | 
75 - 87 %  | 
0.1 0.06  | 
✚ | 
| 326 | Méz fajsúly (D20/20)  | 
1.3616 - 1.4457   | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 327 | Méz sűrűség  | 
1.359 - 1.443 g/cm3  | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 325 | Méz víztartalom (AOAC)  | 
13 - 30 %  | 
0.1 0.06  | 
✚ | 
| 115 | Nátrium-foszfát, trinátrium-foszfát, trisó (Na3PO4) % tömeg / tömeg  | 
0 - 8 %  | 
0.1 0.05  | 
✚ | 
| 116 | Nátrium-foszfát, trinátrium-foszfát, trisó (Na3PO4) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.099   | 
0.001 0.0004  | 
✚ | 
| 152 | Nátrium-hidroxid, nátronlúg, zsírszóda, E524 (NaOH) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 154 | Nátrium-hidroxid, nátronlúg, zsírszóda, E524 (NaOH) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.4325   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 153 | Nátrium-hidroxid, nátronlúg, zsírszóda, E524 (NaOH) sűrűség  | 
0.998 - 1.430 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 636 | Nátrium-karbonát, mosószóda, szóda  (Na2CO3)  | 
0 - 180 g/kg  | 
1 1  | 
✚ | 
| 635 | Nátrium-karbonát, mosószóda, szóda  (Na2CO3) % tömeg / tömeg  | 
0 - 18 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 638 | Nátrium-karbonát, mosószóda, szóda  (Na2CO3) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.159   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 637 | Nátrium-karbonát, mosószóda, szóda  (Na2CO3) sűrűség  | 
0.998 - 1.157 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 79 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl)  | 
0 - 26.4 g /100 g  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 74 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) % tömeg / tömeg  | 
0 - 26 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 702 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) Baumé-skála  | 
0 - 25 °Bé  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 78 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) Parts Per Thousands  | 
0 - 264 ppt  | 
0.1 1  | 
✚ | 
| 77 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) fagyáspont  | 
0 - -21 °C  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 75 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.208   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 163 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) sűrűség  | 
0.998 - 1.202 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 168 | Nátrium-klorid, konyhasó (NaCl) telítettség  | 
0 - 100 %  | 
1 0.5  | 
✚ | 
| 452 | Nátrium-nitrát, Chilei salétrom, nátrium-só (NaNO3) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 454 | Nátrium-nitrát, Chilei salétrom, nátrium-só (NaNO3) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.3199   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 453 | Nátrium-nitrát, Chilei salétrom, nátrium-só (NaNO3) sűrűség  | 
0.998 - 1.3175 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 191 | Nátrium-tioszulfát, fixírsó, széksó (NaSCN) % tömeg / tömeg  | 
0 - 60 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 192 | Nátrium-tioszulfát, fixírsó, széksó (NaSCN) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.3677   | 
0.001 0.0002  | 
✚ | 
| 193 | Nátrium-tioszulfát, fixírsó, széksó (NaSCN) sűrűség  | 
0.9982 - 1.3653 g/cm3  | 
0.001 0.00029  | 
✚ | 
| 354 | Polietilénglikol (PEG300) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 6 | Propilénglikol (Dow) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 7 | Propilénglikol (Dow) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 9 | Propilénglikol (Dow) fagyáspont  | 
0 - -51 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 10 | Propilénglikol (Dow) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.0460   | 
0.0001 0.0001  | 
✚ | 
| 907 | Propilénglikol (GEN) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 909 | Propilénglikol (GEN) fagyáspont  | 
0 - -51 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 445 | Propilénglikol - % víz % víz (tartalom/tartalom)  | 
100 - 0 %  | 
1 0.1  | 
✚ | 
| 1 | Refrakciós index, fénytörésmutató (nD)  | 
1.3330 - 1.5000   | 
0.0001 0.0001  | 
✚ | 
| 172 | Réz-szulfát (rézgálic, réz-só)  | 
0 - 0.218 g/ml  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 171 | Réz-szulfát (rézgálic, réz-só) % tömeg / tömeg  | 
0 - 18 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 169 | Réz-szulfát (rézgálic, réz-só) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.209   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 170 | Réz-szulfát (rézgálic, réz-só) sűrűség  | 
1.000 - 1.206 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 696 | SG-3500 % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
1 3  | 
✚ | 
| 159 | Salétromsav (HNO3) % tömeg / tömeg  | 
0 - 40 %  | 
0.1 0.15  | 
✚ | 
| 160 | Salétromsav (HNO3) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.2466   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 158 | Salétromsav (HNO3) sűrűség  | 
1.000 - 1.2466 g/cm3  | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 308 | Skála 10440VP tetszőleges egységek  | 
0 - 30 AU  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 332 | Splenda - Consumer % tömeg / tömeg  | 
1 - 45 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 441 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, muskovado, nádcukor  (C12H22O11) Baumé-skála  | 
0 - 42.5 °Bé  | 
0.01 0.05  | 
✚ | 
| 440 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, muskovado, nádcukor  (C12H22O11) Plato skála  | 
0 - 30 °P  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 436 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, muskovado, nádcukor  (C12H22O11) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.4147   | 
0.0001 0.0004  | 
✚ | 
| 437 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, muskovado, nádcukor  (C12H22O11) sűrűség  | 
0.9980 - 1.4119 g/cm3  | 
0.0001 0.0004  | 
✚ | 
| 634 | Szacharóz, répacukor, étkezési cukor, nádcukor (C12H22O11) - obsah ASH % tömeg / tömeg  | 
0.0000 - 0.3400 %  | 
0.01 0.0001  | 
✚ | 
| 204 | Szorbitol, szorbit, D-glucitol (C6H14O6)  | 
0 - 158 g/l  | 
1 1  | 
✚ | 
| 202 | Szorbitol, szorbit, D-glucitol (C6H14O6) % tömeg / tömeg  | 
0 - 15 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 203 | Szorbitol, szorbit, D-glucitol (C6H14O6) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.055   | 
0.001 0.0005  | 
✚ | 
| 336 | Szukralóz - tiszta, édesítő E955 (C12H19Cl3O8) % tömeg / tömeg  | 
0 - 28 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 768 | Szójatej, szójaital fehérje-koncentráció  | 
0 - 9   | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 767 | Szójatej, szójaital szárazanyag  | 
0 - 20 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 806 | Sör Balling skála  | 
0 - 30 °Bg  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 799 | Sör Brix skála  | 
0 - 30 °Bx  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 801 | Sör Plato skála  | 
0 - 30 °P  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 804 | Sör (maláta / zöldsör) Brewer's Points (20 °C)  | 
0 - 127 Brewer's Points  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 802 | Sör (maláta / zöldsör) fajsúly (D20/20 °C)  | 
1.000 - 1.127   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 800 | Sör (maláta / zöldsör) feloldott anyag  | 
0 - 30   | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 466 | Tejmaradvány (tejipari feldolgozásra illetve vizsgálatra alkalmatlan) szárazanyag tartalom  | 
5 - 15 %  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 55 | Tejsav (C3H6O3) % tömeg / tömeg  | 
0 - 80 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 56 | Tejsav (C3H6O3) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.187   | 
0.001 0.001  | 
✚ | 
| 57 | Tengervíz % tömeg / tömeg  | 
0 - 15.5 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 179 | Tengervíz Elektromos vezetőképesség - 15 °C hőmérsékleten  | 
0 - 89.9 mS/cm  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 178 | Tengervíz Elektromos vezetőképesség - 20 °C hőmérsékleten  | 
0 - 100 mS/cm  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 673 | Tengervíz Elektromos vezetőképesség - 25 °C hőmérsékleten  | 
0 - 110 mS/cm  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 173 | Tengervíz Practical Salinity Units (PSU)  | 
0 - 155 PSU  | 
1 1  | 
✚ | 
| 58 | Tengervíz fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.1180   | 
0.0001 0.0005  | 
✚ | 
| 670 | Tengervíz fajsúly (D25/25)  | 
1.0000 - 1.0626   | 
0.0001 0.0005  | 
✚ | 
| 180 | Tengervíz klórtartalom  | 
0 - 85.5 ppt  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 180xp | Tengervíz klórtartalom  | 
0 - 85.5 ppt  | 
0.001 0.05  | 
✚ | 
| 59 | Tengervíz szalinitás  | 
0 - 155 ppt  | 
1 1  | 
✚ | 
| 176 | Tengervíz sűrűség  | 
0.9980 - 1.0360 g/cm3  | 
0.0001 0.0005  | 
✚ | 
| 177 | Tengervíz sűrűség  | 
998 - 1036 kg/m3  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 672 | Tengervíz sűrűség 25 °C  | 
997 - 1059 kg/m3  | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 174 | Tengervíz sűrűség Sigma/t @ 15 °C  | 
0 - 119   | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 175 | Tengervíz sűrűség Sigma/t @ 20 °C  | 
-2 - 116   | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 674 | Tengervíz sűrűség Sigma/t @ 25 °C  | 
-3 - 59   | 
0.1 0.5  | 
✚ | 
| 382 | Trietilénglikol (TEG) % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.12  | 
✚ | 
| 383 | Trietilénglikol (TEG) % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.12  | 
✚ | 
| 590 | Trietilénglikol (TEG) Forráspont  | 
100 - 160 °C @ 760 mmHg  | 
1 2  | 
✚ | 
| 692 | Trietilénglikol (TEG) Víztömeg tartalom  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.12  | 
✚ | 
| 385 | Trietilénglikol (TEG) fagyáspont  | 
0 - -35 °C  | 
1 0.25  | 
✚ | 
| 386 | Trietilénglikol (TEG) fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.1255   | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 
| 387 | Trietilénglikol (TEG) sűrűség  | 
0.9980 - 1.1235 g/cm3  | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 
| 725 | UCARSOL AP-802 % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
1 3  | 
✚ | 
| 388 | UCON Quenchant A - DOW % térfogat/térfogat  | 
0 - 35 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 390 | UCON Quenchant E - DOW % térfogat/térfogat  | 
0 - 75 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 391 | UCON Quenchant HT - DOW % térfogat/térfogat  | 
0 - 60 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 93 | Vizelet - emberi fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.0450   | 
0.0001 0.0005  | 
✚ | 
| 94 | Vizelet - emberi szárazanyag tartalom  | 
0 - 11 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 95 | Vizelet - emberi szárazanyag tartalom  | 
0 - 11.5 g/l  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 96 | Vizelet - macska fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.1200   | 
0.0001 0.0005  | 
✚ | 
| 97 | Vizelet - macska szárazanyag tartalom  | 
0 - 30 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 98 | Vizelet - nagyállat fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.0650   | 
0.0001 0.0005  | 
✚ | 
| 99 | Vizelet - nagyállat szárazanyag tartalom  | 
0 - 11 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 100 | Vizelet - nagyállat szárazanyag tartalom  | 
0 - 11.5 g/l  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 101 | Vizelet - tengeri malac és nyúl fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.1030   | 
0.0001 0.0005  | 
✚ | 
| 102 | Vizelet - tengeri malac és nyúl szárazanyag tartalom  | 
0 - 21 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 190 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) Parts Per Thousands  | 
0 - 460 ppt  | 
1 1  | 
✚ | 
| 629 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) Refrakciós index, fénytörésmutató (nD)  | 
1.3330 - 1.4140   | 
0.0001 0.0001  | 
✚ | 
| 189 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) fagyáspont  | 
0 - -17 °C  | 
1 0.1  | 
✚ | 
| 186 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) fajsúly (D20/20)  | 
1.000 - 1.1333   | 
0.001 0.0002  | 
✚ | 
| 628 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) moláris koncentráció  | 
0 - 8.6 mol/l  | 
0.01 0.02  | 
✚ | 
| 187 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) sűrűség  | 
1.000 - 1.1313 g/cm3  | 
0.001 0.00029  | 
✚ | 
| 630 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid (CH4N2O) sűrűség  | 
1000.0 - 1131.3 kg/m3  | 
0.1 0.3  | 
✚ | 
| 185 | Vizelet, szénsav diamid, urea, karbamid, AdBlue, DEF (CH4N2O) % tömeg / tömeg  | 
0 - 51 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 103 | Vizelet- nyúl fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.0840   | 
0.0001 0.0005  | 
✚ | 
| 104 | Vizelet- nyúl szárazanyag tartalom  | 
0 - 19 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 108 | Vér - emberi a refraktométerrel mért fehérje (protein)tartalom teljes értéke  (TPr)  | 
1 - 14 g/dl  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 110 | Vér - emberi fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.0430   | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 
| 109 | Vér - emberi szárazanyag tartalom  | 
0 - 15 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 111 | Vér - emberi sűrűség  | 
0.9982 - 1.0403 g/cm3  | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 
| 106 | Vér - tengeri malac, nyúl fehéje (protein)  | 
0 - 10 g/100 ml  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 107 | Vér - tengeri malac, nyúl szárazanyag tartalom  | 
0 - 12.3 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 105 | Vér - állat a refraktométerrel mért fehérje (protein)tartalom teljes értéke  (TPr)  | 
1 - 14 g/dl  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 16 | glicerin, glicerol % térfogat/térfogat  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 17 | glicerin, glicerol % tömeg / tömeg  | 
0 - 100 %  | 
0.1 0.1  | 
✚ | 
| 19 | glicerin, glicerol fagyáspont  | 
0 - -43 °C  | 
1 1  | 
✚ | 
| 20 | glicerin, glicerol fajsúly (D20/20)  | 
1.0000 - 1.2633   | 
0.0001 0.0002  | 
✚ | 








